foto

Jean Benguigui

  • nar. 8.4.1944 (74 let)
    Alžírsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brillantissime
Une intime conviction
2015 Les gorilles
Scènes de ménages: Enfin en vacances, à la mer (TV film)
2014 Homme d'État, Un
2012 La baie d'Alger (TV film)
Yann Piat, chronique d'un assassinat (TV film)
2011 Loď lásky
2010 Aïcha 2, job à tout prix
Fatal
Život kočky
2009 Coco
Tellement proches
2008 Dinle neyden
Hello Goodbye
Héritières, Les (TV film)
2007 Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
Gomez vs Tavarés
2006 Grosse chaleur (TV film)
Nos jours heureux
2005 Don Quichotte ou Les mésaventures d'un homme en colère (TV film)
La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
2004 Daltoni
Mariage mixte
Na konci světa doleva
Pepe Carvalho - Les mers du sud (TV film)
Qui mange quand? (TV film)
2003 Adieu, L' (TV film)
Já, César
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Blbec na krku
Mladý Casanova (TV film)
2001 Un aller simple
2000 Posedlost
Soudkyně Beaulieu (TV film)
1999 Merci mon chien
Pepe Carvalho - La solitude du manager (TV film)
Pepe Carvalho - Padre, patrón (TV film)
1998 Bingo!
1997 Konec sázek
Over the Rainbow
1996 Berjac: Coup de maître (TV film)
Berjac: Coup de théâtre (TV film)
Méfie-toi de l'eau qui dort
Salut cousin !
1995 Fils de Gascogne, Le
1994 Règle de l'homme, La (TV film)
1993 Anděl, nebo ďábel? (TV film)
Tango
1992 Krásný příběh
Le Grand pardon II
Élixir d'amour, L' (TV film)
1991 Aujourd'hui peut-ętre...
Cri des hommes, Le
Kaddish
Loulou Graffiti
Můj život je peklo
Podtrženo, sečteno!
1990 Docteur M.
Prohnilí proti prohnilým
1989 Banquet, Le (TV film)
1988 Une nuit à l'Assemblée Nationale
1987 Giorno prima, Il
Milan noir
1986 Uprchlíci
1984 Děvka
Let Sfingy
Soudce
Souvenirs souvenirs
1983 Afričan
Emmenez-moi au théâtre: La Baye (TV film)
Le Grand carnaval
Novomanžel
Traversée de l'Islande, La (TV film)
1982 Déchirure, La (TV film)
Grand pardon, Le
1980 Comme le temps passe (TV film)
Traque, La (TV film)
1979 Dérobade, La
Le pull-over rouge
Mors aux dents, Le
Studený bufet
1978 Professeur d'américain, Un
Une épouse romantique
1977 Amour en herbe, L'
Výslech
1976 Don César de Bazan (TV film)
Petit Marcel, Le
1975 Histoire de Paul
1973 George qui?
1972 Camisards, Les
1967 Vampirisme

TV seriály

2019 Toi, toi mon toit (TV seriál)
2017 Prof T (TV seriál)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Philippe Muir (S01E01)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Les Larmes de Pasquin (S01E01)
2008 Aïcha (TV seriál)
2002 17, Le (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
1999 Pepe Carvalho (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1997 Vérité oblige (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Zločin ve vyšších kruzích (S03E01)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
1984 Appartement, L' (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1982 Deuil en vingt-quatre heures (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)
1978 Komisař Moulin (TV seriál)
Intox (S01E11)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Pain noir, Le (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)

Dokumentární

2015 Gérard Depardieu - čas her a malin nezralých (TV film)

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2008 Tous au théâtre! (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace