foto

Per Graffman

  • nar. 5.11.1962 (56 let)
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
2008 Ženská za volantem
2006 Inga tårar
Když padne soumrak
2004 Mongolpiparen
2000 Před bouří
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
1997 Reine & Mimmi i fjällen!
1995 Vendetta

TV seriály

2018 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
2017 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einem kalten Land (E22)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Smrt novináře (S05E05)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
2013 Wallander (TV seriál)
Sorgfågeln (S03E06)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Nobelova poslední vůle (E01)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)
1996 Silvermannen (TV seriál)
1995 NileCity 105.6 (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace