foto

Michael Bakkensen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alien Warfare
2017 Toru
2012 Victoriana
2000 The Man Who Came to Dinner (TV film)

TV seriály

2016 The Cobblestone Corridor (TV seriál)
2015 Takoví normální Američané (TV seriál)
I Am Abassin Zadran (S03E12)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
The Island (S03E08)
The Haircut (S03E03)
2013 Deception (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Details (S01E16)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Two Girls, One Code (S04E03)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Loajalita (2. část) (S09E02)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Embedded (S14E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace