foto

Jamie Beamish

  • nar. 9.9.1976 (43 let)
    Waterford, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Extra Ordinary
2018 Cizinec ve vlaku
2015 Pan
2014 S láskou, Rosie
2012 Anna Karenina
2011 Hanna
2010 Just Ines
Robin Hood
2007 Pokání

TV seriály

2019 Holky z Derry (TV seriál)
Ms De Brún and the Child of Prague (S02E02)
2018 Holky z Derry (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2017 Will (TV seriál)
Your Houses (E08)
What Dreams May Come (E07)
Something Wicked This Way Comes (E06)
další epizody (8)
2013 London Irish (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
2001 Judge John Deed (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 The Beaux' Stratagem (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky