foto

Jamie Beamish

  • nar. 9.9.1976 (40 let)
    Waterford, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Commuter
2015 Pan
2014 S láskou, Rosie
2012 Anna Karenina
2011 Hanna
2010 Just Ines
Robin Hood
2007 Pokání

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
Your Houses (E08)
What Dreams May Come (E07)
Something Wicked This Way Comes (E06)
další epizody (8)
2013 London Irish (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
2001 Judge John Deed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace