foto

Tim Sander

  • nar. 27.7.1978 (41 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zaječí škola - strážci zlatého vejce
2016 Das letzte Abteil
2015 Chůvák
2014 Otcem na poslední chvíli
Zwischen den Zeiten (TV film)
2013 Gemini Rising
Moritz und der Waldschrat
Schlussmacher
2011 Lena will es endlich wissen
2009 Must Love Death
2008 Neubližujte mé dceři (TV film)
2006 Eine Chance für die Liebe (TV film)
Nichts geht mehr
Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Alright Love
Crazy Partners (TV film)
Sex Up - Ich könnt' schon wieder (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2004 Italiener und andere Süßigkeiten (TV film)
Princezna na útěku (TV film)
2003 Die Klasse von '99
Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs (TV film)
2002 Seventeen
2001 Wie Feuer und Flamme

TV seriály

2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Partner (S01E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das letzte Lied (S12E22)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Der Tod steht ihr besser (S01E06)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spuren lügen nicht (S09E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Sorgen der Väter (S12E12)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Millionärin (S04E02)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál) - herec, a.z.

Dokumentární

2012 Tim Sander Goes to Hollywood

Host

TV pořady

2001 Blondes Gift (TV pořad)
2000 Gute Zeiten, schlechte Zeiten - Special: Im Cyberspace der Erinnerungen (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Familien-Duell (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky