foto

Nic Romm

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Größer als im Fernsehen (TV film)
2016 Das letzte Abteil
2015 600 PS für zwei (TV film)
Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
2014 Mit Burnout durch den Wald (TV film)
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Der verflixte Flaschengeist (TV film)
2011 Anonym
Hvězdné tolary (TV film)
Nullpunkt
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 Ich, Ringo und das Tor zur Welt (TV film)
Wir sind die Nacht
2009 Wickie und die starken Männer
2008 Check It Out
2007 Wortbrot
2006 Koruna pro Isabellu (TV film)
Sackratten
2005 Das Leben der Philosophen (TV film)
Ve jménu mrtvých (TV film)
2004 2nd and A (studentský film)
2003 Die Ritterinnen
Hledám impotentního muže
Northern Star
Wilsberg - Letzter Ausweg: Mord (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Vražda u jezera (TV film)
2000 Crazy
1997 Nacht der Nächte - School's out, Die (TV film)

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Ballistik (S01E02)
2011 Sturmfrei (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Mezi nepřáteli (S12E11)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Schmitz komm raus! (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2012 Tim Sander Goes to Hollywood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace