foto

Leonard Wu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alita: Bojový Anděl
2015 Crush the Skull
2014 Pomsta zelených draků
2009 Lost Dream
Slabý druh
Why Am I Doing This?
Znovu 17
2008 Svědkem zločinu
2007 Lipshitz Saves the World (TV film)
2006 Love Is the Drug
2005 Raw Footage
2004 Harlequin
Pretty Dead Girl

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Dark Sky (S04E08)
další epizody (7)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Heirs (S02E09)
Whitehorse (S02E08)
Lost Crane (S02E07)
další epizody (8)
2015 Workaholics (TV seriál)
Trivia Pursuits (S05E10)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Soupeřící sourozenci (S03E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Konec hry (S07E07)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nevěsta bez kostí (S02E16)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Kaini a Ábelové (S01E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace