foto

Leonard Wu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alita: Bojový Anděl
2015 Crush the Skull
2014 Pomsta zelených draků
2009 Lost Dream
Slabý druh
Why Am I Doing This?
Znovu 17
2008 Svědkem zločinu
2007 Lipshitz Saves the World (TV film)
2006 Love Is the Drug
2005 Raw Footage
2004 Harlequin
Pretty Dead Girl

TV seriály

2020 Bulge Bracket (TV seriál)
2019 Soundtrack (TV seriál)
Skladba 3: Sam a Dante (E03)
2018 Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Temná obloha (S04E08)
další epizody (7)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Dědicové (S02E09)
Bílý kůň (S02E08)
Ztracený ptáček (S02E07)
další epizody (8)
2015 Workaholics (TV seriál)
Trivia Pursuits (S05E10)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Watch Siggybaby Burn (S03E03)
Bratři a sestry (TV seriál)
Soupeřící sourozenci (S03E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Konec hry (S07E07)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Nevěsta bez kostí (S02E16)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Kaini a Ábelové (S01E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky