foto

Eva von Bahr

  • nar. 17.12.1968 (52 let)
    Malmö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Halvdan Viking
Pan Dort
2016 Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
Vzhůru do vesmíru!
2015 Muž jménem Ove
2010 Za modrým nebem
2007 Nový život
2006 První láska mé ženy
2004 Zatuchlé vzpomínky
2001 Familjehemligheter
2000 Čarodějnice v rodině
1997 Under ytan
1994 Kissan kuolema

TV seriály

2019 Andra Åket (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
Vid vägskälet (S02E09)
Befriaren (S02E08)
další epizody (5)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Familjebanden (S02E05)
Tjuven (S02E04)
Uppvaknandet (S02E03)
další epizody (5)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Hlavní vysílací čas (E02)
Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Heritage (S01E09)
Make Haste (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Kissan kuolema

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky