foto

Philipp Baltus

  • nar. 1978
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 U Zlaté rukavice
2017 Tatort - Der Fall Holdt (TV film)
Vichr 3
2014 Tatort - Der sanfte Tod (TV film)
2013 Místo činu: Hamburk - Ohnivý ďábel (TV film)
2012 Der Mann, der alles kann (TV film)
Život není med
2009 66/67 - Fairplay war gestern
Láska v Bostonu (TV film)
Soul Kitchen
2008 Chiko
2007 Underdogs
2006 Chinese Take Away (studentský film)
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
2004 Kebab Connection
Proti zdi

TV seriály

2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Der falsche Weg (S04E13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zerbrochen (S18E05)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödlicher Zweifel (S04E09)
SOKO Wismar (TV seriál)
Herzschmerz (S14E21)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Undercover (2) (S16E04)
Undercover (1) (S16E03)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Schmetterling (S13E07)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Spiel mir das Lied vom Tod (S01E10)
Das Duo (TV seriál)
Der tote Mann und das Meer (E23)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Falešná hra (S03E01)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky