foto

Hans Kremer

  • nar. 19.3.1954 (66 let)
    Pirmasens, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Der Geschmack von Apfelkernen
2012 Rommel (TV film)
2010 Frösche petzen nicht (TV film)
2008 Der rote Punkt
Die Heilerin 2 (TV film)
Meine Mutter, mein Bruder und ich!
Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
2005 Bloch - Der Freund meiner Tochter (TV film)
Willenbrock
2003 Polizeiruf 110 - Die Schlacht (TV film)
Rosenstrasse
2002 Und die Braut wusste von nichts (TV film)
2001 Ein Zwilling zuviel (TV film)
Má životní láska (TV film)
Místo činu: Hamburg - Exil (TV film)
Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
Späte Rache (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
Verhängnisvolles Glück (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
Doppelter Einsatz - Evas Tod (TV film)
Männer vom K3 - Liebestest, Die (TV film)
Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Der Mörder mit der Maske (TV film)
Doppelter Einsatz - Familienbande (TV film)
Doppelter Einsatz - Gebäudeschaden (TV film)
Doppelter Einsatz - Narkose ins Jenseits (TV film)
Mendel
Místo činu: Brémy - In flagranti (TV film)
1996 Adieu, mon ami (TV film)
Doppelter Einsatz - Adrenalin (TV film)
Doppelter Einsatz - Daniel verschwindet (TV film)
Doppelter Einsatz - Exekution (TV film)
Doppelter Einsatz - Jagdzeit (TV film)
Doppelter Einsatz - Kinder des Saturn (TV film)
Doppelter Einsatz - Terror (TV film)
Doppelter Einsatz - Tod eines Taxifahrers (TV film)
Streit, Der (TV film)
1995 Das Versprechen
Doppelter Einsatz - Der unbekannte Feind (TV film)
Doppelter Einsatz - Ein Mittwoch (TV film)
Doppelter Einsatz - Faustpfand (TV film)
Doppelter Einsatz - Kais kleiner Bruder (TV film)
Doppelter Einsatz - Keinen Widerstand! (TV film)
Doppelter Einsatz - Nervensache (TV film)
Doppelter Einsatz - Noch zwei Tage bis Rio (TV film)
Doppelter Einsatz - Privatpatienten (TV film)
Doppelter Einsatz - Touristen (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödlicher Stoff (TV film)
Doppelter Einsatz - Wechselgeld (TV film)
1994 Tatort - Singvogel (TV film)
1989 Radiofieber (TV film)
1986 Navždy a věčně
Stammheim - Baader-Meinhof vor Gericht
1984 Tapetenwechsel

TV seriály

2008 Kobra 11 (TV seriál)
Město v ohrožení (S12E01)
2004 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Der letzte Vorhang (E17)
Big Ben (TV seriál)
Sladké pokušení (S10E03)
Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
2002 Bloch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Chlapec (S06E02)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Die Biester (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Trojice pro život (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Schach der Dame (S01E03)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1990 Die Kinder (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky