foto

Michael Hanemann

  • nar. 8.4.1945 (75 let)
    Überlingen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kommissar Dupin – Bretonisches Vermächtnis (TV film)
2019 Mein Freund, das Ekel (TV film)
2018 Grüner wird's nicht
2017 Der König von Berlin (TV film)
Familiye
Sestřička z hor: Zlomené srdce (TV film)
Tatort - Der rote Schatten (TV film)
2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
2015 Ein Mord mit Aussicht (TV film)
2014 Frauen verstehen (TV film)
2013 Mord in den Dünen (TV film)
Na vlnách lásky (TV film)
2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
2011 Graue Füchse (studentský film)
Marie Brand und die letzte Fahrt (TV film)
Nach der Hochzeit bin ich weg! (TV film)
Velký sen
2010 Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
Nebeneinander
Ungesühnt (TV film)
2009 Der Schwarzwaldhof - Falsches Spiel (TV film)
Láska na konci světa (TV film)
Schuldig (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
Šípková Růženka (TV film)
2008 Alles was recht ist (TV film)
Der Schwarzwaldhof (TV film)
Liebe im Halteverbot (TV film)
Meine fremde Tochter (TV film)
Pizza a marmeláda
Tichá pošta (TV film)
2007 Der Sonnenhof (TV film)
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
Vertraute Angst (TV film)
2006 Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
Kde je Fred?
Tatort - Sternenkinder (TV film)
Tatort - Stille Tage (TV film)
2005 Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
In einem anderen Leben (TV film)
Jantar nosí štěstí (TV film)
Kometen
Schiller (TV film)
2004 Erbsen auf halb 6
Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2003 Der Fluch des schwarzen Schwans
Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Podivné zahrady
Tatort - Der Schächter (TV film)
2002 Die Novizin (TV film)
Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
Odvážní andělé (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Antonie (TV film)
Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Hochzeit zu viert (TV film)
Leo und Claire
Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Romeo (TV film)
Státní tajemství (TV film)
Tatort - Du hast keine Chance (TV film)
2000 Princezna a bojovník
Schule
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
1999 Grüne Wüste
Kulička a Toník
OA jagt Oberärztin (TV film)
1998 Blind Date - Flirt mit Folgen (TV film)
Der kleine Dachschaden (TV film)
Mein Freund, der Bulle (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Andělíček letí (TV film)
1997 Alte Liebe, alte Sünde (TV film)
Die Chaos Queen (TV film)
1996 Tresko (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
Ärzte - Die indische Ärztin: Die Heimkehr (TV film)
1985 Ami Go Home oder Der Fragebogen (TV film)
1982 Ein Fall von Zuneigung (TV film)
1979 Union der festen Hand (TV film)

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Mein erster Mord (E01)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
2016 Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Wärme des Körpers (S13E16)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophie kommet doch all (S03E13)
Tod eines Roadies (S03E12)
Sankt Kennedy (S03E11)
další epizody (11)
2013 Láska u fjordu (TV seriál)
Letní bouře (E06)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Der Antrag (S02E12)
Ein krummer Hund (S02E11)
další epizody (10)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Geschmackssache (S01E04)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Divočáci (S02E10)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Mikado (S01E12)
Walzing Mathilde (S01E10)
Spätlese (S01E09)
další epizody (5)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Srdeční záležitost (S03E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rein-Raus-Boxer (S09E02)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Marienfeuer (S01E04)
Vatertag (S01E02)
Ausgerechnet Eifel (S01E01)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Druhá šance (S10E13)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Smrt v klášteře (E05)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Strom přání (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
2001 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Křehké důkazy (E07)
1998 Der Laden (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Kopfjäger (E05)
Lautlose Geschäfte (E04)
Das Chamäleon (E03)
další epizody (5)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Wenn Engel reisen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Dämonen, Die (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Eichmanns Ende (TV film)
2006 Hahnemanns Medizin (TV film)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Host

TV pořady

2007 Vollgas! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky