foto

Michael Hanemann

  • nar. 8.4.1945 (74 let)
    Überlingen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mein Freund, das Ekel (TV film)
2018 Grüner wird's nicht
Marie fängt Feuer - Kleine Sünden (TV film)
Schwartz & Schwartz - Mein erster Mord (TV film)
2017 Der König von Berlin (TV film)
Familiye
Sestřička z hor: Zlomené srdce (TV film)
Tatort - Der rote Schatten (TV film)
2016 Böse Wetter – Das Geheimnis der Vergangenheit
Friesland - Klootschießen (TV film)
2015 Ein Mord mit Aussicht (TV film)
2014 Frauen verstehen (TV film)
2013 Láska z Fjordu: Letní bouře (TV film)
Mord in den Dünen (TV film)
Na vlnách lásky (TV film)
2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
2011 Graue Füchse (studentský film)
Marie Brand und die letzte Fahrt (TV film)
Nach der Hochzeit bin ich weg! (TV film)
Velký sen
2010 Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
Nebeneinander
Ungesühnt (TV film)
2009 Der Schwarzwaldhof - Falsches Spiel (TV film)
Láska na konci světa (TV film)
Schuldig (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
Šípková Růženka (TV film)
2008 Alles was recht ist (TV film)
Der Schwarzwaldhof (TV film)
Liebe im Halteverbot (TV film)
Meine fremde Tochter (TV film)
Pizza a marmeláda
Tichá pošta (TV film)
2007 Der Sonnenhof (TV film)
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
Vertraute Angst (TV film)
2006 Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
Kde je Fred?
Tatort - Sternenkinder (TV film)
Tatort - Stille Tage (TV film)
2005 Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
In einem anderen Leben (TV film)
Jantar nosí štěstí (TV film)
Kometen
Otec Braun – Smrt v klášteře (TV film)
Schiller (TV film)
2004 Erbsen auf halb 6
Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2003 Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Podivné zahrady
Tatort - Der Schächter (TV film)
2002 Der Fluch des schwarzen Schwans
Die Novizin (TV film)
Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
Odvážní andělé (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Antonie (TV film)
Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Hochzeit zu viert (TV film)
Leo und Claire
Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Případy profesora Capellariho: Křehké důkazy (TV film)
Romeo (TV film)
Státní tajemství (TV film)
Tatort - Du hast keine Chance (TV film)
2000 Princezna a bojovník
Schule
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
1999 Grüne Wüste
Kulička a Toník
OA jagt Oberärztin (TV film)
1998 Blind Date - Flirt mit Folgen (TV film)
Der kleine Dachschaden (TV film)
Mein Freund, der Bulle (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Andělíček letí (TV film)
1997 Alte Liebe, alte Sünde (TV film)
Die Chaos Queen (TV film)
1996 Der Schattenmann - Das Chamäleon (TV film)
Der Schattenmann - Janus
Der Schattenmann - Kopfjäger (TV film)
Der Schattenmann - Lautlose Geschäfte (TV film)
Der Schattenmann - Mitten unter uns (TV film)
Tresko (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
Ärzte - Die indische Ärztin: Die Heimkehr (TV film)
1985 Ami Go Home oder Der Fragebogen (TV film)
1982 Ein Fall von Zuneigung (TV film)
1979 Union der festen Hand (TV film)

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
2014 Friesland (TV seriál)
Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophie kommet doch all (S03E13)
Tod eines Roadies (S03E12)
Sankt Kennedy (S03E11)
další epizody (11)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Der Antrag (S02E12)
Ein krummer Hund (S02E11)
další epizody (10)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Geschmackssache (S01E04)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Divočáci (S02E10)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Mikado (S01E12)
Walzing Mathilde (S01E10)
Spätlese (S01E09)
další epizody (5)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Srdeční záležitost (S03E03)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Marienfeuer (S01E04)
Vatertag (S01E02)
Ausgerechnet Eifel (S01E01)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Druhá šance (S10E13)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Strom přání (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
2002 Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Laden, Der (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Wenn Engel reisen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Dämonen, Die (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Eichmanns Ende (TV film)
2006 Hahnemanns Medizin (TV film)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

TV pořady

2007 Vollgas! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace