foto

Joby Blanshard

  • nar. 17.11.1919
    Beverley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.11.1992 (73 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Praying Mantis (TV film)
1972 Osudová hlídka
Zběsilost
1970 Zúčtování
1969 Moon Zero Two
1966 Lucy in London (TV film)
1964 Hamlet at Elsinore (TV film)
1963 80,000 Suspects
West 11
1962 Andělé spásy
1960 Hell Is a City
1959 Breakout
1954 Passing Stranger

TV seriály

1986 First Among Equals (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
To je sladký pokojíček (E02)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Massingham Affair, The (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Aquarius (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace