foto

Kaspar Eichel

  • nar. 27.11.1942 (76 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lotte Jäger und die Tote im Dorf (TV film)
2012 Zweibettzimmer
2008 Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
2006 Hui Buh - Zámecké strašidlo
2004 Jantarový talisman (TV film)
1996 Blinde, Der (TV film)
1995 Die Bratpfannenstory (TV film)
Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
1993 Mord danach, Ein (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Kraftwerk (TV film)
1991 Begräbnis einer Gräfin
Christkind Schulze (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Verliebt - verloren (TV film)
1990 Die Generalin seiner Majestät (TV film)
Gänsehaut (TV film)
Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Noch nicht zu Hause (TV film)
Drei reizende Schwestern: Das blaue Krokodil (TV film)
1988 Die Glucke (TV film)
1987 Annoncenglück
Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
Märztage in Berlin (TV film)
Tumult bei Wernickes (TV film)
1986 Das Mehrzweckzimmer (TV film)
Die Weihnachtsklempner (TV film)
Freitag, der Achte (TV film)
König Karl (TV film)
Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
1985 Das zweite Leben des Dr. Gundlach (TV film)
Der Sohn des Schützen (TV film)
Die Gänse von Bützow (TV film)
Es steht der Wald so schweigend (TV film)
1984 Flieger (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Kasse, bitte (TV film)
1982 Der Teufelskreis (TV film)
Der blaue Oskar (TV film)
So ein Haustheater (TV film)
1981 Das tapfere Schneiderlein (TV film)
Haustheater (TV film)
Warum gerade Hubert! (TV film)
1980 Kindersegen heißt sich regen (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Wo warst du heute nacht, Caroline? (TV film)
1979 Die Ringe aus Zinn (TV film)
1978 Der zweite Mann (TV film)
Ein gemütlicher Abend (TV film)
1977 Auftrag für M & S (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
1976 Aschenbrödel (TV film)
Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine fast perfekte Sache (TV film)
Was kostet Martin die Welt? (TV film)
1975 Das Sommerhaus (TV film)
Heiraten/Weiblich (TV film)
Tischler und Präsident (TV film)
1974 Siebzehn Brote (TV film)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Unverhofftes Wiedersehen (TV film)
Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1972 Ein Kugelblitz aus Eberswalde (TV film)
Ein unheimliches Glück (TV film)
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Anatomie eines Unfalls (TV film)
Ein Mann, der sterben muß (TV film)
Hafengeschichten (TV film)
Knut Speleman (TV film)
Kretschinskis Hochzeit (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Der Staatsanwalt hat das Wort - Strafversetzt (TV film)
Die doppelte Nachtigall (TV film)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Auf der Rennbahn (TV film)
Träume (TV film)
1968 Gib acht auf Susi! (TV film)
1964 Die Goldene Gans

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Blinde Liebe (S17E16)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Zobel (S13E11)
2010 Otec Braun (TV seriál)
Symbol štěstí (E17)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Unerwarteter Nahschuss (S07E16)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schadensbegrenzung (S01E03)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Konečná pro všechny (S01E09)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
Von Fall zu Fall (TV seriál)
1986 Leute sind auch Menschen (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
Familie intakt (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

2015 Erich Mielke – mistr strachu

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky