foto

Alessio Boni

  • nar. 14.7.1966 (51 let)
    Sarnico, Lombardie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Agadah
La ragazza nella nebbia
2015 In un posto bellissimo
2014 Fuori Mira
2011 Red Gold
2010 Cizinec
Sinestesia
2009 Complici del silenzio
Christine Cristina
Puccini (TV film)
2008 Rebeka (TV film)
Zběsilá krev
2007 Caravaggio (TV film)
2006 Mafie
Tajná cesta
2005 Bestie v srdci
Když už ses narodil, nemůžeš se dál schovávat
La caccia (TV film)
Non aver paura
2004 Cime tempestose (TV film)
Vite a perdere (TV film)
2002 Altra donna, L' (TV film)
Diario di Matilde Manzoni, Il
Drákula (TV film)
2001 Uomo del vento, L' (TV film)
1999 Alla ricerca di Sheherazade (TV film)
1996 Osudná párty (TV film)
1991 Gioco perverso (TV film)
1990 Mago, Il (TV film)

TV seriály

2013 Odysseus (TV seriál)
Télémaque affronte Ulysse - 2eme partie (E12)
Télémaque affronte Ulysse - 1ere partie (E11)
Le Mariage de Télémaque (E10)
další epizody (8)
2012 Mai per amore (TV seriál)
2008 Bláznivé lásky (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)
2003 La meglio gioventù (TV seriál)
2001 Okouzlení IV (TV seriál)
2000 Okouzlení III (TV seriál)
1999 Mai con i quadri (TV seriál)
1998 Okouzlení (TV seriál)
Žena z vlaku (TV seriál)
1997 Un prete tra noi (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace