foto

Roman Radov

  • nar. 8.9.1971 (48 let)
    Nizhniy Tagil, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Metro
2012 Duchless. Konec glamura
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2009 Obitajemyj ostrov. Schvatka
2008 Nirvana
Tajemný ostrov
2006 Denní hlídka
Kinofestival
2005 Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
2002 Odinočestvo krovi
2001 DMB 003
DMB 004
DMB: Snova v boju
2000 Brat 2
DMB 002
1999 Něbo v almazach
1998 Lazebník sibiřský
1996 Naučnaja sekcija pilotov

TV seriály

2016 Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S03E16)
2014 Tajnyj gorod (TV seriál)
2013 Pod pricelom (TV seriál)
2012 Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Semejnoje dělo (E23)
Dělo na vysšem urovně. Prodolženije (E22)
Dělo na vysšem urovně (E21)
další epizody (20)
2010 Putějcy (TV seriál)
Slučajnyj passažir (S02E05)
Jasnoviďaščaja (S02E04)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Svidětěl (E20)
Zastava Žilina (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Predvybornyj chod (S01E06)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Silno pjuščaja kompanija (S01E09)
Igrok (S01E08)
2006 V ritme tango (TV seriál)
2005 Polnolunije (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasnoje chobbi (S01E06)
Čjornaja komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace