foto

Masato Hagiwara

  • nar. 21.8.1971 (49 let)
    Čigasaki, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fukushima 50
Šizukana ame
2019 Gekidžóban: Sošite, ikiru
Kjófu ningjó
Ukijo no gakka (TV film)
2018 Blue Wind Blows
Kimi no tori wa utaeru
Konna jofuke ni banana kajo: Kanašiki džicuwa
Ranhanša
2017 Fuji Family 2017 (TV film)
Namija zakkaten no kiseki
2016 Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
Stranger: Bakemono ga Jiken wo Abaku (TV film)
2015 Kaze ni tacu raion
Sezaimaru Beniko no Džikenbó: Kuroneko no sankaku (TV film)
2014 Gekidžóban Kamen tíčá
Leaders (TV film)
Saigo no Shigoto (TV film)
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
2012 Endroll - densetsu no chichi (TV film)
One no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džiko (TV film)
2011 Hikaru hekiga (TV film)
2010 Box: Hakamada jiken - inochi towa
Kobe Shimbun no Nanokakan
Sūpu opera
2009 Aibó series: Kanšiki Jonezawa Mamoru no džikenbo
Curikiči Sanpei
Hikidaši no naka no love letter
Ikechan to boku
Senjo no Melody ~ 108-nin no Nihonjin Heishi no Sukutta Kiseki no Uta (TV film)
2008 Chameleon
Kitaro a odvěká kletba
Lupin sansei: Sweet Lost Night – Mahó no Lamp wa akumu no jokan (TV film)
Nasu šónenki
Perusona
Tabidachi: Ashoro yori
2007 Aoi Hitomi to Nuage (TV film)
Battery
Slow Start (TV film)
2006 Akihabara@DEEP
2005 Jašagaike
2004 Ki no umi
Kumo no mukó, jakusoku no bašo
Pryč z toho světa
Yeokdosan
2003 Café Lumière
2002 Mokka no koibito
Ogyaa
2001 Běž!
Geomant
Hikari no ame
I Love Friends
2000 Sebunzu feisu
1999 Kaosu
1998 Shin dousei jidai (TV film)
1997 Cure
Doriimu sutajiamu
Sora no hicudži (TV film)
1996 Shichi gatsu nano ka, Hare
1995 Marks no jama
Širatori Reiko de gozaimasu!
1994 Hero Interview
Nettai rakuen kurabu
1993 Cuki wa dočči ni deteiru
Gakkó
Zrození patriarchy
1992 Haši no nai kawa
1991 1970 bokutachi no seishun (TV film)
Budó ga me ni šimiru (TV film)
1990 Tekken

TV seriály

2019 Janus no kagami (TV seriál)
Million Joe (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Sošite, ikiru (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Trace: Kasóken no otoko (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
2018 Čúkan kanriroku Tonegawa (TV seriál)
2017 Code Name Mirage (TV seriál)
Hitoja no toge (TV seriál)
Iši cubute (TV seriál)
Mi o Cukuši rjóričó (TV seriál)
2016 Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
2015 64 (TV seriál)
Algernon ni Hanataba o (TV seriál)
Šingari (TV seriál)
2014 Heisei Saru Kani Kassenzu (TV seriál)
Ofukou-san (TV seriál)
2013 Kumo no Kaidan (TV seriál)
Saki (TV seriál)
2011 Namae o nakušita megami (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
Wolverine (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Episode 26 (S02E26)
Episode 25 (S02E25)
Episode 24 (S02E24)
další epizody (26)
2010 Kjúkei no kója (TV seriál)
2009 Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
News Sokuho wa Nagareta (TV seriál)
Sora tobu Taija (TV seriál)
2008 One Outs (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Episode 26 (S01E26)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
další epizody (13)
2007 Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
2005 Aikuruší (TV seriál)
Tóhai densecu Akagi: Jami ni maiorita tensai (TV seriál)
2004 Kappa no kaikata (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
2001 Kochira Dai San Shakaibu (TV seriál)
1999 Koi no Kiseki (TV seriál)
Suna no ue no koibitotači (TV seriál)
1998 Change (TV seriál)
Sekai de Ichiban Papa ga Suki (TV seriál)
1997 Sore ga kotae da! (TV seriál)
1996 Campus Note (TV seriál)
1994 Natsuko no Sake (TV seriál)
Wakamono no subete (TV seriál)
1992 Oretači Rookie Cop (TV seriál)
1991 A.D. Boogie (TV seriál)
Gakkou e Ikou! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky