foto

Yves Verhoeven

  • nar. 27.10.1961 (57 let)
    Ferrières-en-Bray, Seine-Maritime, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Táta nebo máma
2014 Diskont
2012 La Cerise sur le gâteau
2011 L'affaire Gordji (TV film)
Moi à ton âge (TV film)
Nebezpečná kořist
2010 Frileux, Les (TV film)
Holiday
2009 Bellamy
Jako dětská hra (TV film)
Je suis heureux que ma mère soit vivante
Královna a kardinál (TV film)
Zabijácké včely (TV film)
2007 Dokážu tvou nevinu (TV film)
La clef
Moje místo pod sluncem
Naše shledání
Tajemství
Výstřel
2006 Opojení mocí
2005 Modlitba za mrtvé
2004 A co já?
Procès de famille (TV film)
Sous le bleu
À boire
2003 Marylin et ses enfants (TV film)
Záhadné zmizení (TV film)
2002 Dégustation
Pygmées de Carlo, Les (TV film)
Soukromé záležitosti
Sous bonne garde (TV film)
2001 Betty Fisherová a další příběhy
Clément
Interpellation, L' (TV film)
J'ai tué Clémence Acéra
La Fille de son père
2000 Chambre des magiciennes, La (TV film)
1999 C'est quoi la vie?
Tentation de l'innocence, La
Voleuse de Saint-Lubin, La
1998 Disparus
La Classe de neige
Le Poulpe
1997 Komorná z Titanicu
Konec sázek
1996 Falešný hrdina
Méfie-toi de l'eau qui dort
1995 Slavnost
1994 L'enfer
Regarde les hommes tomber
1993 Chasseur de la nuit, Le (TV film)
1992 Betty
1991 Marcelino, chléb a víno
Paní Bovaryová
1990 L'homme imaginé
1989 Brasero

TV seriály

2012 Caïn (TV seriál)
Justices (S01E02)
Chambre 327 (TV seriál)
Trafics (TV seriál)
2010 Famille d'accueil (TV seriál)
Alerte enlèvement partie 1 (S09E03)
2009 Černá série (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
Sable noir (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Crimes en série (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Touha po pomstě (S06E02)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace