foto

Janne Kinnunen

  • nar. 25.7.1974 (44 let)
    Kontiolahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pieniä suuria valheita
2013 Temné vody
2012 Kulman pojat
2010 Princezna
2009 Havukka-ahon ajattelija
Ralliraita 1
2001 Aleksis Kiven elämä
Kahakka (TV film)
Ken tulta pyytää
2000 Tuntematon kaupunki (studentský film)
1998 Tekohampaat (studentský film)

TV seriály

2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Polttareiden varjolla sabotaasia (S03E11)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
další epizody (6)
2011 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Juhla, Juhannus ja ihana Camilla (S03E06)
Suurten muutosten edessä (S03E05)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
další epizody (6)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
Paluu arkeen (S01E05)
Mittumaari (S01E04)
další epizody (6)
2006 Ilonen talo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace