foto

Ann Mitchell

  • nar. 22.4.1939 (80 let)
    Stepney, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Road to Brexit (TV film)
2018 Farming
Vdovy
2017 Lady M
2015 Dragonfly
2013 Titus
2011 Bezedné moře
2007 Toreador
2004 Tunnel of Love (TV film)
2000 Summer in the Suburbs (TV film)
1996 Deep Secrets (TV film)
1991 Papírová svatba
1982 Friend or Foe
1981 Milenec Lady Chatterleyové
1980 Blunt Instrument (TV film)
1979 Vražda na úrovni
1977 Pronásledovaná

TV seriály

2019 Year of the Rabbit (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2005 Jane Hall (TV seriál)
1998 Supply & Demand (TV seriál)
Verdict (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
She's Out (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Growing Pains (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Hadí hnízdo (S07E02)
1986 Casualty (TV seriál)
Unnatural Causes (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Widows 2 (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Vdovy (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1966 Talking to a Stranger (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace