foto

María Barranco

  • nar. 11.6.1961 (57 let)
    Málaga, Andalucía, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La noche de las dos lunas
2017 Llueven vacas
2013 Čarodějnice
2011 Daga de Rasputín, La
2010 América
Don Mendo Rock ¿La venganza?
Vida empieza hoy, La
2007 Un difunto, seis mujeres y un taller (TV film)
2006 Cruel Summer
Karneval v Sodomě
2005 Otevři srdce
2004 Franky Banderas
Tuňák a čokoláda
2003 Občasné bouřky
Oro de Moscú, El
2002 Carolina pouť
2001 Anita neztrácí čas
Manolito Gafotas en ¡Mola ser jefe!
Odpoledne s Gaudím
1999 Novios
1998 Dívka tvých snů
1997 99.9
1996 Bwana
Pon un hombre en tu vida
1995 Boca a boca
Cuernos de mujer
Efecto mariposa, El
Morirás en Chafarinas
Palomo cojo, El
Seductor, El
Sálvate si puedes
1994 Mujer de tu vida 2: La mujer cualquiera, La (TV film)
Siete mil días juntos
Todos los hombres sois iguales
Uma Vida Normal
1993 Rosa rosae
Zrzavá veverka
1992 Juego de los mensajes invisibles, El
Tady kdo neběží, tak lítá
1991 Ohromený král
Quiero que sea él
Todo por la pasta
1990 Don Juan, mi querido fantasma
Las edades de Lulú
1989 Baile del pato, El
Cosas del querer, Las
Mujer de tu vida: La mujer inesperada, La (TV film)
Ombra en el jardí, Una
Spoutej mě!
Zugzwang
1988 Tu novia está loca
Una ombra en el jardí
Ženy na pokraji nervového zhroucení
1986 Pasos largos
1985 Elegido, El
Natillas
No se lo digas a nadie

TV seriály

2004 Sopa boba, La (TV seriál)
1999 Ellas son así (TV seriál)
1997 Señor Alcalde (TV seriál)
1989 Adivina quien viene esta noche (TV seriál)
1981 Gol... y al mundial 82 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)
1993 Buenos días, Madrid (TV seriál)

TV pořady

1992 Amor a primera vista (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace