foto

Matthew Scurfield

  • nar. 2.2.1948 (69 let)
    Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Do Re Mi Fa
2004 Kontrarozvědka
2003 Byron (TV film)
2002 Návnada (TV film)
1997 Kosminen kaaos (TV film)
Zrozeni z moře
1994 Krasavec Beauty
Look Me in the Eye (TV film)
Sharpova čest (TV film)
1991 A Murder of Quality (TV film)
1990 Zapomenutí vězni (TV film)
1989 Monster Maker (TV film)
1987 Scoop (TV film)
1984 1984
1983 Mrtvý agent
Tajemný protivník (TV film)
1981 Dobyvatelé ztracené archy
1980 McVicar
1978 Urvi co můžeš
1972 Vidiny

TV seriály

2012 Sindibád (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1998 Out of Hours (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Karaoke (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Bunch of Five (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Piglet Files, The (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1989 Jim Henson Hour, The (TV seriál)
Mornin' Sarge (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Heart of the Country (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
Chinese Detective, The (TV seriál)
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 Neskutečné historky (TV seriál)
Open All Hours (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace