foto

Ingela Olsson

  • nar. 28.2.1958 (62 let)
    Nybro, Kalmar län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Maria Wern - Dit ingen når
2015 Nylon
2014 Tommy
2013 Den som söker
2010 Sedm nábojů
2009 Så olika
2008 Selma (TV film)
2007 August (TV film)
2004 Tak jako v nebi
2003 Detaljer
Järnvägshotellet (TV film)
2001 Hans och hennes
2000 Dubbel-8
Jesus lever (TV film)
1996 Lögn

TV seriály

2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Restaurant (TV seriál)
Staré a nové rodiny (S02E03)
Rokenrol (S02E02)
Vánoční dárek (S02E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Najdi si práci (S01E04)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der Wolf im Schafspelz (E13)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2006 Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky