foto

Samy Abdel Fattah

  • nar. 1998

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ein Nasser Hund
2019 Kippa
2017 Das Milan-Protokoll
Ich gehöre ihm (TV film)
Tatort - Die Wacht am Rhein (TV film)
2015 Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
2012 Jeder Tag zählt (TV film)
2009 Jedem das Seine

TV seriály

2019 Druck (TV seriál)
Gebrochene Herzen (S04E05)
Herzklopfen (S04E03)
Die Frau mit dem kalten Blick (S04E02)
další epizody (4)
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Verräter (S04E09)
Gespenster (S04E06)
Fahnenflucht (S04E05)
Der Lehrer (TV seriál)
...nimm dein Schwert mit! (S07E10)
Kleiner Tipp, werd' besser 'n besserer Lügner...! (S07E09)
Ok, in der Tonlage klingt das schon irgendwie dramatisch... (S07E08)
další epizody (8)
2018 Berlínští psi (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Und es war le-gen-där! (S06E12)
Meinste so'n Tumor fragt erstmal nach'm Perso? (S06E11)
Sie sind doch gar kein Veganitarier! (S06E09)
další epizody (9)
2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die wilde Nacht (E05)
Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Is doch kein Einbruch, wenn man 'nen Schlüssel hat! (S05E12)
Ich bin vor allem besser im Gehen als im Bleiben! (S05E10)
další epizody (11)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Grenzen überwinden (S01E25)
Kriminalista (TV seriál)
Ve jménu otce (S11E02)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
1983 (S18E13)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky