foto

Samy Abdel Fattah

  • nar. 1998

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Das Milan-Protokoll
Ich gehöre ihm (TV film)
Nord Nord Mord – Clüver und die wilde Nacht (TV film)
Tatort - Die Wacht am Rhein (TV film)
2015 Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
2013 Unter Verdacht - Türkische Früchtchen (TV film)
2012 Jeder Tag zählt (TV film)
2009 Jedem das Seine

TV seriály

2018 Dogs of Berlin (TV seriál)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Ve jménu otce (S11E02)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
1983 (S18E13)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace