foto

Jeong-ah Yeom

  • nar. 28.7.1972 (46 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bbaengban
Eojjeoda kyeolhun
2018 Docheong
Miseongnyeon
Wanbyeokhan tain
2017 Jangsanbeom
2014 Kateu
2012 Gancheob
2009 Jeon Woo Chi
2007 Nae saengae choeakui namja
2006 Oraedoen jeongwon
Tomgwa Je-ri
2005 Saedeu mubi
Sonyeon, cheongooke gada
2004 Beomjweui jaeguseong
San geng 2
Yeoseonsaeng vs yeojeja
2003 Igong
Janghwa, hongryeon
2002 Eichi
1999 Tel mi sseomding
1995 Teleoliseuteu

TV seriály

2018 SKY Castle (TV seriál)
2016 Manyeobogam (TV seriál)
2013 Banggwa hoo bokboolbok (TV seriál)
Ne yiootui anae (TV seriál)
2012 Dakchigo kkotminnam baendeu (TV seriál)
Nae sarang nabibuin (TV seriál)
2011 Loyeol paemilli (TV seriál)
2008 Woking mam (TV seriál)
2004 Salanghanda malhaejooeo (TV seriál)
2003 Yeon in (TV seriál)
2001 Sunjeong (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1999 Hae tteu go dal tteu go (TV seriál)
Hakgyo (TV seriál)
크리스탈 (TV seriál)
1998 Jindallaekkot pil ttaekkaji (TV seriál)
1997 Model (TV seriál)
1996 Hyeongjeui gang (TV seriál)
컬러 (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)
1994 Ya mang (TV seriál)
1993 Iljimae (TV seriál)
Woorideului cheonkuk (TV seriál)
1990 Woorideului cheonguk (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 박진영의 파티피플 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace