foto

Thora Hird

  • nar. 28.5.1911
    Morecambe, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.3.2003 (91 let)
    Brinsworth House, Twickenham, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Julie and the Cadillacs
Lost for Words (TV film)
The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1989 The Tailor of Gloucester (TV film)
1988 Sžíravá vášeň
1979 Afternoon Off (TV film)
1978 Me! I'm Afraid of Virginia Woolf (TV film)
1972 Noční příchozí
1970 Smích z ráje
1964 Rattle of a Simple Man
1963 Bitter Harvest
1962 Období zkoušek
Takové milování
1961 Over the Odds
1960 Komik
1958 Further Up the Creek
1957 The Good Companions
These Dangerous Years
1956 Blonde Bait
Home and Away
Sailor Beware!
Women Without Men
1955 One Good Turn
Simon and Laura
The Love Match
The Quatermass Xperiment
Tiger by the Tail
1954 Don't Blame the Stork
The Crowded Day
1953 A Day to Remember
Background
Great Game, The
Personal Affair
Street Corner
The Love Match (TV film)
Turn the Key Softly
1952 Emergency Call
Lost Hours, The
The Frightened Man
The Long Memory
Time Gentlemen Please!
1951 Kouzelná skříňka
1950 Magnet, The
Once a Sinner
1949 A Boy, a Girl and a Bike
Chlapci v hnědém
Conspirator
Fools Rush In
Madness of the Heart
Maytime in Mayfair
Portrait from Life
1948 Corridor of Mirrors
My Brother Jonathan
Nebezpečné povolání
The Weaker Sex
1947 The Courtneys of Curzon Street
1944 2000 žen
1942 The Next of Kin
Vítězové či poražení?
Černá ovce

TV seriály

1999 Hilltop Hospital (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
Talking Heads 2 (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1993 Goggle Eyes (TV seriál)
Under the Hammer (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1987 Talking Heads (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Young at Heart (TV seriál)
1973 Billy Liar (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
Ours Is a Nice House (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Meet the Wife (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace