Reklama

Reklama

VOD (1)

Stydlín Percy si vyrazí do Londýna na fotbal a shodou náhod stráví noc s prostitutkou. City, které ho přemůžou, jsou ale opravdové. (Netflix)

Recenze (2)

Peabody 

všechny recenze uživatele

Mně se to prostě líbilo, chápu, proč si ji vzal Sean Connery, tady je dobrá a on prostě hraje nemotorného troubu bezvadně. Nějak mi to sedlo, dal bych spíše 3,5, ale to se tady nedá. Takže slabší 4 hvězdy, realistické, místy dojemné, místy zábavné, nevulgární - 1964 ještě není swinging London. Škoda, že to byl režisérčin poslední film. Ale ono je to ve stylu nové vlny a ta už pomalu končila. herce neznám ani jednoho, ale o to autentičtější mi to přišlo. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Docela fajn zapomenutá britská komedie s komornější atmosférou, se to zase objevila na Netflixu. :) Předností zde může i být zcela neokoukané obsazení bez hereckých hvězd a mně samotnému se zamlouvalo i to nezávislé civilní pojetí, stejně jako Harry H. Corbett v hlavní roli coby příjemně sympatický, obyčejný mladý chlápek s povahou lehce ňoumovskou a doslova jemným, nenuceně komediálním výkonem. Diane Cilento mi zpočátku připadala lehce teatrální, ale určitě měla svůj výrazný půvab a za nějakou chvíli jsem si zvykl i na povahu její postavy Cyrenne. Vhodně byli vybráni hereci i do vedlejších rolích kumpánů z baru v čele s frajírkem Michaelem Medwinem a samotný příběh nočního setkání v rámci sázky mě bavil, ač z něj vzešla jen jednoduchá romantická historka, ideální pro zlepšení nálady u nenáročného, dnes již pamětnického kousku. Díky skvělé, autenticky šedesátkové atmosféře, která má tu silné kouzlo nejen v akčnější scéně pouličního běhu k rozjetému autobusu a záhy zpátky :), se nakonec přikláním ke 4. hvězdičce. [75%] ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Pro hlavní roli byl původně zvažován Peter Sellers, ale byl odmítnut, když požadoval příliš vysoký honorář. (Peabody)

Reklama

Reklama