foto

Luc-Antoine Diquéro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unleavened Bread
2015 Hlavu vzhůru!
2012 Hôtel du Paradis
Médecin-chef à la Santé (TV film)
2011 17 dívek
2010 Hosté mého otce
Jiný Dumas
2008 Coluche, příběh jednoho chlápka
Seule (TV film)
2005 Allons petits enfants (TV film)
2004 Můj anděl
2003 Zákop nadějí (TV film)
2001 Fantom Paříže
Zamilovaná žena (TV film)
1999 De père en fils (TV film)
1998 ...Comme elle respire
Le comptoir
Un fait divers (TV film)
1997 Maintenant ou jamais (TV film)
1996 Une histoire d'amour à la con
Échappée belle (TV film)
1991 Coup suprême, Le
1989 Setkání
1988 Šuani
1987 Papillon du vertige
Samotář
1986 Sarraounia, africká královna
1985 Hors-la-loi
L'épi d'or (TV film)
1982 Práskač
1981 Héroïques, Les (TV film)

TV seriály

2015 Paris (TV seriál)
2011 Le repaire de la vouivre (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)
1999 Brigade spéciale (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
1985 Policejní komisařství (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace