foto

Johannes Rotter

  • nar. 6.6.1960 (60 let)
    Dortmund, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Crescendo - #Makemusicnotwar
Ein Ferienhaus auf Teneriffa (TV film)
2016 Wir sind die Rosinskis (TV film)
2013 Bloch - Das Labyrinth (TV film)
2011 Kehrtwende (TV film)

TV seriály

2020 Místo činu (TV seriál)
Kein Mitleid, keine Gnade (S51E03)
2019 Správná dvojka (TV seriál)
Erntedank (E78)
2018 Místo činu (TV seriál)
Mitgehangen (S49E12)
2015 Matterns Revier (TV seriál)
2013 Místo činu (TV seriál)
Na světle světa (S44E01)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wir sind die Rosinskis (TV film)
2014 Brezeln für den Pott (TV film)
2013 Prameny života
Tessa Hennig - Mutti steigt aus (TV film)
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Kalif Storch (TV film)
Heiter bis wolkig
Pommes Essen
2011 Arschkalt
Das grosse Comeback (TV film)
2009 Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
Meine Tochter und der Millionär (TV film)
2003 Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
2002 Geld macht sexy (TV film)
Was nicht passt, wird passend gemacht
2001 Dvojí nasazení Berlín (TV film)
2000 Nie mehr zweite Liga (TV film)

TV seriály

2019 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Matterns Revier (TV seriál)
2013 Místo činu (TV seriál)
Na světle světa (S44E01)
2012 Místo činu (TV seriál)
Das Wunder von Wolbeck (S43E30)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Papa Bulle (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
Alles Atze (TV seriál)
Bettgeschichten (S03E08)
Schwiegeropa Pläte (S03E07)
Mutti (S03E06)
další epizody (8)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Tote im Beichtstuhl (E07)
Místo činu (TV seriál)
Münster - Skvrna (S33E22)
2001 Alles Atze (TV seriál)
Der Dieb von Bagdad (S02E08)
Herz ist Trumpf (S02E07)
Ein echter Höhepunkt (S02E06)
další epizody (8)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Der Pleitegeier (S01E13)
Der getürkte Murat (S01E12)
Peep-Show mit Handicap (S01E11)
další epizody (12)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky