foto

Jürgen Rißmann

  • nar. 14.10.1963 (57 let)
    Koblenz, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Auerhaus
Größer als im Fernsehen (TV film)
Tatort - Angriff auf Wache 08 (TV film)
2017 Freundinnen - Alle für eine (TV film)
Jürgen - Heute wird gelebt (TV film)
Mladý Karl Marx
Splašené srdce
2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
Kaltfront (TV film)
Nur nicht aufregen! (TV film)
2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
Tatort - Roomservice (TV film)
Weiße Ritter
2014 Brezeln für den Pott (TV film)
Den blbec
Frauchen und die Deiwelsmilch (TV film)
Stromberg - Der Film
Tatort - Der Eskimo
Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
Vergiss mein Ich
Vražda bez důkazů (TV film)
Wettbewerber
2013 Adam & Omar
Bratrstvo kominíků
Dear Courtney
Die Erfindung der Liebe
Die letzte Fahrt (TV film)
Prameny života
Tatort - Die schöne Mona ist tot (TV film)
Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
Tomo (studentský film)
2012 Dva životy
Fraktus
Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
Wolkenheime
2011 Die Könige der Straße (studentský film)
Ein Tick anders
Holger sacht nix (TV film)
Kehrtwende (TV film)
Krokodýlové z předměstí 3
Tatort - Das Dorf (TV film)
2010 Nečekané štěstí (TV film)
Snowman's Land
Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
Warteschleifen - Kolportagen aus dem Callcenter
2009 Die Liebe der Kinder
Ganz nah bei Dir
Svatební horečka v Campobello
This Is Love
Zwölf Winter (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Die Schimmelreiter
Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
Robin
Tod in der Eifel (TV film)
2007 Autopiloten
Beautiful Bitch
Bus
Ein Fall für KBBG (studentský film)
Teufelsbraten (TV film)
Vivere
Waldmeister
Windland (TV film)
2006 Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Hammer & Hart (TV film)
Hodná, drsná holka (TV film)
Lieben
Neandertal
Vlak smrti (TV film)
Wenn sie nicht gestorben sind
2005 Místo činu: Kolín - Smrt na ledě (TV film)
Naboso
Was ich von ihr weiß
2004 Der Pralinenmörder
2003 Bernský zázrak
Sieg des Triumphes
2002 Freitagnacht
Halbe Miete
2001 Hau rein ist Tango
Westend
2000 Monte Carlo (studentský film)
1993 Ve jménu otce

TV seriály

2020 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Dinge des Lebens (E09)
2019 Merz gegen Merz (TV seriál)
Nachtschwestern (TV seriál)
2018 Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice na Semira (S24E03)
2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
Alles nach Plan (E03)
Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Thermodynamik (S01E09)
2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Und ob Sie mich wollen! (S03E02)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
Moc osudu (E01)
Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Sladká pomsta (S03E07)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Lovehotel Traube (S03E10)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Bittere Vorwürfe (S17E16)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Stummer Zeuge (S10E25)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Daltons von Büdringhausen (E16)
Die Moorhexe (E15)
Napoleons Klo (E14)
další epizody (7)
2011 Die Expositionsmaßnahme nach Verbier (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Schützenfest (E04)
Sport ist Mord (E03)
Die Sau ist tot (E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Turbo & Tacho se vrací (S16E02)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Dva muži zákona (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
Nachtschicht (TV seriál)
Das tote Mädchen (E08)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Harte Hand (S09E05)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ein sauberer Mord (E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Na konci mládí (S13E05)
Wilsberg (TV seriál)
Royal Flush (E23)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Volný pád (S02E03)
2006 Alles in Ordnung (TV seriál)
Da kommt Kalle (TV seriál)
Rick & Olli (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Za každou cenu (S08E14)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Inside Lemke
2005 Eject

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Zwei Goldfische
1997 Liebe ist Geschmackssache (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky