foto

Michail Chmurov

  • nar. 26.2.1966 (55 let)
    Tula, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Balkánská hranice
Na Paříž!
2017 Guljaj, Vasja
2013 Odnaždy prestupiv čertu (TV film)
2009 Jedna válka
2008 Vopreki zdravomu smyslu (TV film)
2007 Say It in Russian
1999 Nukleární armagedon
1994 Malá Oděsa
1991 Ochota na sutenera

TV seriály

2019 Dolgij svet majaka (TV seriál)
Pereputannyje (TV seriál)
2018 Insomnia (TV seriál)
Dinner of the Dead (E06)
Collision (E05)
Death Always Wins (E04)
další epizody (6)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Maškin dom (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
Četvjortaja smena (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Stěpnyje volki (TV seriál)
2015 Na dalněj zastave (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Čempion goroda (E06)
Provokator (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Novaja žertva (S02E04)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Snajper (E12)
Vendětta (E11)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
další epizody (12)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
další epizody (5)
Dikij (TV seriál)
Bez tormozov (S03E07)
2011 Děmony (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Moj jedinstvennyj drug (S01E18)
Něvidimaja kreposť (S01E06)
La legion etrangere (S01E04)
Jarosť (TV seriál)
Jarosť (E08)
Soprovoditěl (E07)
Vystrel v parke (E06)
další epizody (6)
Lektor (TV seriál)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Tréma (S01E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Pátý člověk (S05E20)
Kriminálka Miami (TV seriál) - herec, a.z.
Vlk v rouše beránčím (S07E20) - a.z.
Tým v ohrožení (S07E19)
2008 Dve sestry (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Blagorodnyj žest (E48)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S06E11)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Návnada (S02E10)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Judas Priest (S04E12)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Temný obrat (S02E17)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tebe beru (S02E12)
Oči někoho jiného (S02E09)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Odkaz, část 2. (S06E02)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Breeder (S04E13)
1990 Nikolaj Vavilov (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky