foto

Catherine Hansson

  • nar. 26.3.1958 (61 let)
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Irene Huss - Den som vakar i mörkret (TV film)
2006 Cuppen (TV film)
Milovaní
Små mirakel och stora
2004 Drömmen om en ordning (TV film)
Med andras ögon och händer (TV film)
2002 Den osynlige
Gåvan
2001 Festival
1998 Victor
Zingo
1996 Kalle Blomkvist - nebezpečný život detektiva
Zonen
1993 Polis polis potatismos
1992 Hassel - Svarta banken (TV film)
Hassel - Utpressarna (TV film)
Předtucha
1991 Goltuppen (TV film)
Joker

TV seriály

2015 Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 3 (S03E03)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
2005 Coachen (TV seriál)
2004 Linné och hans apostlar (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Kalle Blomkvist - Mästerdetektiven lever farligt (TV seriál)
Pusselbitar (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
Tre kronor (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace