foto

Karen-Lise Mynster

  • nar. 7.5.1952 (68 let)
    Ålborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lille sommerfugl
2018 Battle
Christian IV - Den sidste rejse
Svátky klidu a míru
2016 Kráčej se mnou
Lví žena
2012 Mit Navn
Tarzan bábovka
2011 Noget i luften
2010 Pravda o mužích
2009 Láska a zběsilost
2008 Gaven
One Shot
2007 Když se muž vrací domů
Láska navzdory
2004 Nechte maličkých...
2003 Anja po Viktorovi
Regel nr. 1
Tvilling
2002 Drobné nehody
2001 Anja & Viktor
2000 Blikající světla
Italština pro začátečníky
1999 Kærlighed ved første hik
1997 Skat det er din tur
1994 Krummerne 3 - Fars gode idé
1992 Drobánkovi 2
Sofie
1991 Drobánkovi
1987 Hip hip hurra!
1982 Den ubetænksomme elsker
1980 Verden er fuld af børn
1977 Skytten

TV seriály

2020 Når støvet har lagt sig (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2014 Tidsrejsen (TV seriál)
En ny tid (E24)
Frit fald (E22)
Ragnarok (E20)
další epizody (12)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-28/00 (S02E04)
2000 Hotellet (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
Krummernes Jul (TV seriál)
1992 Kald mig Liva (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Viva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky