foto

Nicolas Woirion

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La Liste de mes envies
2012 Oui, šéfe!
2011 Longue peine (TV film)
Louise Wimmer
2009 L'école du pouvoir (TV film)
2008 Křížová palba
Monde à nous, Un
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2004 Okrsek 13
2003 Anomalies passagères (TV film)
1999 Šimon kouzelník

TV seriály

2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
2016 Duel au soleil (TV seriál)
Sur la réserve (S02E02)
2013 Détectives (TV seriál)
Jeu de piste (S01E02)
2012 En Famille (TV seriál)
Vive la colo ! (TV seriál)
2010 La commanderie (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
La tête dans le sac (S01E03)
2007 Sur le fil (TV seriál)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2003 Frank Riva (TV seriál)
La Croix étoilée (S01E02)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky