foto

Etienne Draber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 J'ai perdu Albert
2010 Colombe (TV film)
L'Amour c'est mieux à deux
2009 Coco
2007 Voltaire et l'affaire Calas (TV film)
2006 Můj nejlepší přítel
2004 Nezapomenutelné dětství
Zmije v hrsti
2003 Sedm let manželství
2002 Mort est rousse, La (TV film)
Rue des plaisirs
2000 La place du mort
T'aime
Vem si mě
1997 Hrbáč
Juge et partie (TV film)
Nadoraz
Sapho (TV film)
1996 Bidochon, Les
Nevinné krutosti
Rošťák Beaumarchais
Une fille à papas (TV film)
Velká cesta
1995 La Flache
1993 Les ténors
Pétain
Regarde-moi quand je te quitte (TV film)
1991 Paní Bovaryová
1990 Drôle de couple (TV film)
Milou v máji
1989 Passion de Bernadette, La
Vie en couleurs, La (TV film)
1987 Un amour à Paris
1986 Nebezpečná vášeň (TV film)
1985 Mistři gagu
P.R.O.F.S.
1984 Králova bláznovství
La gourmande (TV film)
1981 Diva
1975 Sept morts sur ordonnance

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
Studio des artistes (TV seriál)
1996 L'École des passions (TV seriál)
Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Nick chasseur de têtes (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
Espionne et tais-toi (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
Néo Polar (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1965 Les jeunes années (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky