foto

Da-yeong Joo

  • nar. 16.6.1995 (25 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dedeu eogein
2018 Goonghab
2016 Sunjeong
2014 Sonnyeogwidam
2013 Jagbyeoldeul
2009 Baekyahaeng
Geurimja sarin
2008 Keurosing
2004 Pouta války
Ryeong

TV seriály

2019 Mai romaentik sseomresipi (TV seriál)
2016 Seupakeu (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Miseseukab (TV seriál)
Woolijib kkuldanji (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
2013 Moozasik sangpalja (TV seriál)
2012 Hollilaendeu (TV seriál)
Motnani songpyun (TV seriál)
Shindeuleui manchan (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Real seukul! (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Majubomyeo useo (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Naneun ihonhaji anneunda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky