foto

Da-yeong Joo

  • nar. 16.6.1995 (24 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goonghab
2016 Sunjeong
2014 Sonnyeogwidam
2013 Jagbyeoldeul
2009 Baekyahaeng
Geurimja sarin
2008 Keurosing
2004 Pouta války
Ryeong

TV seriály

2016 Seupakeu (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Miseseukab (TV seriál)
Woolijib kkuldanji (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
2013 Moozasik sangpalja (TV seriál)
2012 Hollilaendeu (TV seriál)
Motnani songpyun (TV seriál)
Shindeuleui manchan (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Real seukul! (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Majubomyeo useo (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Naneun ihonhaji anneunda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace