foto

Sandy Winton

  • nar. 18.12.1970 (46 let)
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Candy
2004 The Alice (TV film)
2002 Útok na Alžbětu (TV film)
White Collar Blue (TV film)
2000 Ve znamení psa: Pozor, zlý pes! (TV film)
1999 Já, jenom já
1997 Oscar a Lucinda
The Devil Game (TV film)

TV seriály

2012 Tricky Business (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
Guadalcanal/Leckie (E01)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Thanks for Sharing (S03E07)
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace