foto

Christopher Wollter

  • nar. 5.2.1972 (48 let)
    Brunna, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
2014 Vše, co sdílíme
2013 Třídní sraz
2011 Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
Jízdenka do Antibes
Lyckliga jävel
Tatort - Borowski und der coole Hund (TV film)
2006 Göta Kanal 2 - kanalkampen
Když padne soumrak
2003 Järnvägshotellet (TV film)
2002 Suxxess

TV seriály

2020 Dejta (TV seriál)
Arvin (E04)
Johannes (E03)
Cesar (E02)
další epizody (4)
Lyckoviken (TV seriál)
2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
Tekutý písek (TV seriál)
Svědci (E06)
Vazba (E02)
Maja (E01)
2018 Greyzone (TV seriál)
En ny verden (E10)
Simone (E09)
Overlevelse (E08)
další epizody (10)
2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (4)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Näher als du denkst (E02)
Den du nicht siehst (E01)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky