foto

Laura Christensen

  • nar. 26.1.1984 (35 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Laura Christensen celým jménem Laura Elisabeth Christensen se narodila 26 ledna roku 1984 v dánském městě Østerbro. Její první role byla dětská role ve filmu MIN FYNSKE BARNDOM. První hlavní roly získala v rodinem filmu TØSEPIGER. U nás nejspíš proslavila díky roly v seriálu KRÁLOVSTVÍ.

Dnes patří mezi známé dánské herečky. Dále hrála např. ve filmu DRSNÝ HOLKY - drama v prostředí středoškoláků v dneštním Dánsku. Tato krásná herečka má určitě velikou budoucnost a určitě se mužeme tešit na další kvalitní filmy.

morgos

Herecká filmografie

Filmy

2017 Trigger
2013 Alle for to
Soutěž
2011 Dirch
2009 Veteráni
2008 Dig og mig
Uchazeč
2007 Om natten
2006 Drsný holky
2005 Bare Holger
Forglem mig ej
Neklidné duše
Nynne
2004 Královská hra
Nechte maličkých...
2003 Letní slunovrat
Manden bag døren
2001 Sestřiny děti
1996 Podívej se, jak letí
1994 Min fynske barndom

TV seriály

2018 Oda Omvendt (TV seriál)
2016 Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Miklagard (S02E07)
Jotnir (S02E06)
další epizody (8)
Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Enhver mand er en ø - del 1 (S03E09)
2015 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Bez hranic (TV seriál)
Expose (S03E09)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2012 Danish Dynamite (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
Gargantua (S02E03)
Trækfugle (S02E02)
další epizody (4)
1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)
Et fremmed legeme (S01E03)
Alliancen kalder (S01E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace