foto

Jeff Roop

  • nar. 21.8.1973 (45 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Jeff Roop je kanadský filmový, televizní a divadelní herec, který se narodil 21.srpna 1973 v kanadském Quebecu. Navštěvoval školy, jakými jsou například Moscow art Theatre, nebo taktéž Carnegie Mellon University. V Jeffově rodišti, Montrealu, byl mimo jiné i členem divadelního spolku, nesoucího název Arbat theatre company. V průběhu jeho herecké kariéry se objevoval spíše v různých amerických a kanadských televizních show, v roce 1998 se ale mihnul ve filmu Free money po boku hereckého esa Marlona Branda. Jeho první hlavní a zásadnější rolí byla seriálová postava Drewa v upírské sérii  Vampire high. Velký prostor dostal i v roce 2014 ve filmu Backcountry, kdy během kempování je společně se svou přítelkyní napaden medvědem. Pikantností tohoto filmu je fakt, že film natočil Jeffův bratranec, Adam MacDonald.

Ondra "herr_carter" Šich

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psí poslání 2
2014 Backcountry
The Secret Sex Life of a Single Mom (TV film)
2011 Cesta do Hollywoodu
Reel Love (TV film)
2009 Než řekneš ano (TV film)
2007 14 Days in Paradise
Final Draft
2006 Canada Russia '72 (TV film)
Jekyll + Hyde
2005 Awake
Code Breakers (TV film)
Vdova s duší ďábla (TV film)
2003 Critical Assembly (TV film)
Podvodnice
2000 V těle vraha
1998 Prachy k likvidaci

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Koriand'r (S01E10)
2017 Výkupné (TV seriál)
Grand Slam (S01E02)
The Return (S01E01)
2012 Saving Hope (TV seriál)
A New Beginning (S01E10)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Ďábelská holka (S06E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 11 Cameras (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
1999 Misguided Angels (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1996 Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace