foto

Jean-Claude de Goros

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Co den dluží noci
2010 Comme les 5 doigts de la main
2008 Nehanebné lásky Françoise Sagan
Tu peux garder un secret ?
2005 Výročí
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
Mariage mixte
2003 Lásko moje, kde jsi?
Noc s nabroušenou břitvou
2002 Entre chiens et loups
2000 Là-bas... mon pays
1999 Cinq minutes de détente
Furia
1998 Heureusement qu'on s'aime (TV film)
Radostná událost (TV film)
Un flic presque parfait (TV film)
1997 K
Over the Rainbow
Sans cérémonie (TV film)
Soleil
1996 Coup de vice
Rošťák Beaumarchais
Une femme explosive (TV film)
1995 Řekni mi své ano
1994 À la folie
1992 Le Grand pardon II
Po lásce
1991 Pour Sacha
1990 La Baule-les-Pins
Outremer
1989 Astérix a velký boj
L'Union sacrée
Manon Rolandová (TV film)
1988 Un coupable (TV film)
1987 La rumba
Poslední léto v Tangeru
Samotář
Un homme amoureux
1985 Bezva finta
Pekelný vlak
1984 Tueur triste, Le (TV film)
1983 Coup de foudre
Le Grand carnaval
Un jeu brutal
1982 Grand pardon, Le
Prachy v prachu
1980 C'est encore loin l'Amérique?
Cocktail Molotov
1979 Coup de sirocco, Le
Le baiser au lépreux (TV film)
1977 Diabolo menthe
Le diable dans la boîte
Výslech
1976 Hôtel Baltimore (TV film)
Soudce a vrah
1971 L'alliance
L'exécution du Duc de Guise (TV film)
1960 Sergent X

TV seriály

2016 Famille d'accueil (TV seriál)
Nouveau départ (S14E04)
Une visite inattendue (S14E03)
Sous emprise (S14E02)
další epizody (4)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Brouillard en thalasso (S01E04)
Famille d'accueil (TV seriál)
Otages (S13E08)
Des coups à prendre (S13E07)
En haut de l'affiche (S13E06)
další epizody (7)
2014 Famille d'accueil (TV seriál)
Fils de (S12E12)
Hypersensible (S12E11)
Sur le fil (S12E10)
další epizody (10)
2013 Y'a pas d'âge (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Mémoire sélective (S11E10)
Alléluia ! (S11E09)
Le Choix de Justine (S11E07)
další epizody (4)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Žena zákona (TV seriál)
Droit de garde (S08E02)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Škola zločinu (S09E01)
1998 H (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Un privé au soleil (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky