foto

Dariusz Juzyszyn

  • nar. 2.3.1957 (63 let)
    Vratislav, Dolní Slezsko, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
2010 Essential Killing
Naverbovaná láska
2009 Afonia i pszczoły
2006 Jasminum
2003 Staré báje vikingů
Superprodukcja
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
2001 Quo Vadis

TV seriály

2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Trzecie jest przerażenie (E11)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Zdjęcie roku (E05)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (7)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)
Niania (TV seriál)
Propozycja nie do odrzucenia (S05E01)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Kryminalni (TV seriál)
W desperacji (S07E13)
2004 Dziki (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky