foto

Grzegorz Kowalczyk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wyklęty
2015 Git
2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
2003 Cizinec
Powiedz to, Gabi
Symetrie
2002 D.I.L.
2001 Poranek kojota
2000 To my
1993 Následnost citů
Únos Agáty

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Odwet (S01E08)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace