foto

Oliver Clemens

  • nar. 24.7.1968 (52 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tonio & Julia - Dem Himmel so nah (TV film)
Tonio & Julia - Der perfekte Mann (TV film)
Tonio & Julia - Mut zu leben (TV film)
Tonio & Julia - Nesthocker (TV film)
2019 Tonio & Julia – Ein neues Leben (TV film)
Tonio & Julia – Schulden und Sühne (TV film)
Tonio & Julia – Schuldgefühle (TV film)
Tonio & Julia – Wenn einer geht (TV film)
2018 Tony a Julie 1 (TV film)
Tony a Julie 2 (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
2010 Láska, děti a rodinné štěstí (TV film)
2009 Příběhy o lásce: Cesta za štěstím (TV film)
2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
2007 Plavba snů: Barma (TV film)
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
Láska, děti a velké srdce (TV film)
Wer entführt meine Frau? (TV film)
2005 Daleko od ráje (TV film)
Herzlichen Glückwunsch (TV film)
Pro každý případ, mami (TV film)
Was heißt hier Oma! (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)
Nicht meine Hochzeit (studentský film)
Untreu (TV film)
2003 Děti na stesk (TV film)
2002 Ein Liebhaber zu viel ist noch zu wenig (TV film)
2001 Gott ist ein toter Fisch
1996 Jägerblut (TV film)

TV seriály

2019 Nachtschwestern (TV seriál)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Dachschaden (S09E14)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
Die Bergretter (TV seriál)
Gefangen im Dunkel (S05E02)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Srdce ve větru (S01E81)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Krim-Kongo (E01)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Svenaholmu (E11)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Láska ve hře (S01E55)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Powder Park (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Erpressung (S01E10)
1998 Big Ben (TV seriál)
Smrt o Valpuržině noci (S03E06)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
T.V. Kaiser (TV seriál)
1994 Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Die Railers (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky