foto

Nasrdin Dchar

  • nar. 5.11.1978 (40 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rotterdam, I Love You
2018 Gek van Oranje
2014 Infiltrátor
Mezi desátou a dvanáctou
2013 Valentino
Wolf
2012 Pozdrav od Mika
Süskind
2011 Lotus
Rabat
2010 Tirza
2009 Love Hurts
2008 Links
2006 Sssshht!
2005 Staatsgevaarlijk (TV film)

TV seriály

2019 Morten (TV seriál)
2018 Mocro Maffia (TV seriál)
2017 De 12 van Oldenheim (TV seriál)
2015 Meiden van de Herengracht (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2010 Troon, De (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2003 Cut (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky