foto

Niamh Algar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Drummer and the Keeper
2016 Without Name
2015 Strangers in the Night
2014 From the Dark
North Circular Road
The Light of Day
2013 Trampoline

TV seriály

2019 MatkaOtecSyn (TV seriál)
Pure (TV seriál)
The Virtues (TV seriál)
2018 The Bisexual (TV seriál)
2015 Vikingové (TV seriál)
Osud bojovníka (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace