foto

Niamh Algar

  • nar. 1992
    Mullingar, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Cash Truck
2020 Censor
2019 Calm with Horses
The Last Right
2017 The Drummer and the Keeper
2016 Without Name
2015 Strangers in the Night
2014 From the Dark
North Circular Road
The Light of Day
2013 Trampoline

TV seriály

2020 Vychováni vlky (TV seriál)
The Beginning (S01E10)
Umbilical (S01E09)
Mass (S01E08)
další epizody (8)
2019 MatkaOtecSyn (TV seriál)
Pure (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
The Virtues (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2018 The Bisexual (TV seriál)
2015 Vikingové (TV seriál)
Osud bojovníka (S03E03)
2009 The Savage Eye (TV seriál)