foto

Karl E. Landler

  • nar. 28.3.1980 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Last Moment of Clarity
2019 Christmas in Paris (TV film)
Riley Parra: Better Angels
2015 Duo
2014 Layover
Nuit Solitaire
2013 Not Close Enough
The Diamond Light: Hitman
2012 Fauves, Les (TV film)
2011 American Translation
Engeyum Kadhal
Halal police d'État
Le temps du silence (TV film)
2010 Asal
L'essentiel féminin
2006 Chacun sa nuit
2003 Šifra (TV film)

TV seriály

2019 Crazy Bitches (TV seriál)
2017 Úžasná rodina (TV seriál)
Les Petits Chefs (S14E04)
Chambre d'amis (S14E03)
2016 Úžasná rodina (TV seriál)
Les Uns contre les autres - 2ème Partie (S13E06)
Les Uns contre les autres - 1ère Partie (S13E05)
2015 Pátrací oddělení (TV seriál)
Sexy à mort (S09E02)
2013 Profil zločinu (TV seriál)
Panika (S04E02)
2012 Planeta Metal Hurland (TV seriál)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Parade mortelle (S05E07)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Predátoři (S17E03)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Intuition féminine (S01E02)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Dokumentární

2012 Athénám (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Duo

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Duo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky