foto

Rainer Hunold

  • nar. 1.11.1949 (69 let)
    Braunschweig, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ein starkes Team - Tod und Liebe (TV film)
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
2008 Instruktor Schmidt
2007 Der letzte Bissen
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
1994 Männer vom K3 - Keine Chance zu gewinnen, Die (TV film)
1991 Kollege Otto (TV film)
1990 Ex und hopp - Ein böses Spiel um Liebe, Geld und Bier (TV film)
Froschintrige, Die (TV film)
1989 Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
1988 Boule, aneb jak se dostat do trezoru (TV film)
In guten Händen
Schwarze Obelisk, Der (TV film)
Ungleiches Paar, Ein (TV film)
1987 Der Kleine Staatsanwalt
Mrs. Harris - Der geschmuggelte Henry (TV film)
1986 Bankgeheimnisse (TV film)
Monte Carlo (TV film)
Pattbergs Erbe (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Wohin mit Willfried
1984 Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
1983 Das Traumschiff - Geschäftliches/Kolumbus und Kabeljau/Der Hund (TV film)
Marianne und Sophie
Zweite Frau, Die (TV film)
1982 Ab in den Süden (TV film)
Frau Jenny Treibel (TV film)
Klein Zaches, genannt Zinnober (TV film)
Sei zärtlich, Pinguin
1981 Dle svých sil a vědomí (TV film)
Sternensommer (TV film)
1980 Die Gräfin vom Chamissoplatz. Eine Geschichte aus dem heutigen Berlin (TV film)
Fabian
Traumhaus, Das
1979 Zwei Tore hat der Hof (TV film)
Útěky (TV film)
1978 Krásný gigolo, ubohý gigolo
Tatort - Zürcher Früchte (TV film)
Vorhang auf, wir spielen Mord (TV film)
1963 Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)

TV seriály

2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
Wie Pech und Schwefel (TV seriál)
1992 Ingolf Lücks Sketchsalat (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Engels & Consorten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Der Weltreisende (S01E04)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Die schöne Wilhelmine (TV seriál)
Turf (TV seriál)
1983 Mandara (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Goldene Zeiten (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Eiserne Gustav, Der (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
2000 Menschen der Woche (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace