foto

Florian Martens

  • nar. 27.12.1958 (61 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Der Tropfen - Ein Roadmovie
2012 Beutolomäus und der falsche Verdacht (TV film)
2009 Brémští muzikanti (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Ráj na západě
2007 Küss mich, Genosse! (TV film)
Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
2006 Die Abrechnung (TV film)
Die Liebe kommt selten allein (TV film)
2005 Hölle im Kopf (TV film)
Tatort - Todesbrücke (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
2002 Das Verflixte 17. Jahr (TV film)
Hannas Baby (TV film)
Mutter auf der Palme (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
Tanners letzte Chance (TV film)
2001 Poradce
2000 Das Traumschiff - Neuseeland (TV film)
1999 Letzter Atem (TV film)
Tatort - Mordfieber (TV film)
Zug der Wünsche (studentský film)
1998 Abgehauen (TV film)
Barvy moci
Hurenmord - Ein Priester schweigt (TV film)
Rodiči proti své vůli (TV film)
1997 Freier Fall (TV film)
Smrtící vůně (TV film)
1996 Natascha - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Tatort - Buntes Wasser (TV film)
Tödliches Schweigen (TV film)
1994 Alles auf Anfang
Nicht nur der Liebe wegen (TV film)
Polizeiruf 110 - Keine Liebe, kein Leben (TV film)
Skleněný dům (TV film)
1993 Krücke
Mord danach, Ein (TV film)
Tatort - Um Haus und Hof (TV film)
Wer zweimal lügt (TV film)
1992 Alles Lüge
Im Sog der Angst (TV film)
Mandelküsschen (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Der Riß (TV film)
Wer hat Angst vor Rot, Gelb, Blau?
1990 Motivsuche
Selbstversuch
Wie ich Vatis Auto verborgte (TV film)
1989 Die gestundete Zeit (TV film)
Grüne Hochzeit
Narrenweisheit (TV film)
Výstup na Chimborazo
Zum Teufel mit Harbolla
1988 Melanios letzte Liebe (TV film)
1986 Junge Herr Siegmund, Der (TV film)

TV seriály

2020 Správná dvojka (TV seriál)
Abgetaucht (E80)
2019 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Seilschaften (E79)
Erntedank (E78)
Eiskalt (E77)
2018 Správná dvojka (TV seriál)
Tödlicher Seitensprung (E76)
Tod einer Studentin (E75)
Preis der Schönheit (E74)
2017 Správná dvojka (TV seriál)
Familienbande (E73)
Wespennest (E72)
Gestorben wird immer (E71)
další epizody (6)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Nathalie (E67)
Tödliche Botschaft (E66)
Knastelse (E65)
další epizody (4)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Vermächtnis (E63)
Beste Freunde (E62)
Stirb einsam! (E61)
další epizody (4)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Späte Rache (E59)
Der Freitagsmann (E58)
Alte Wunden (E57)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Dolly 2 (S08E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau des Freundes (E56)
Die Frau im roten Kleid (E55)
Prager Frühling (E54)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
Eine Tote zu viel (E52)
Die Gottesanbeterin (E51)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
Am Abgrund (E49)
Tödliches Schweigen (E48)
další epizody (4)
2010 Sami proti času (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
Dschungelkampf (E45)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Das große Fressen (E44)
La Paloma (E43)
Geschlechterkrieg (E42)
další epizody (4)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zeuge der Anklage (S08E08)
Big Ben (TV seriál)
Velký filmový sen (S14E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Mit aller Macht (E40)
Freundinnen (E39)
Hungrige Seelen (E38)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
Blutige Ernte (E36)
Stumme Wut (E35)
2006 Stolberg (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
Gier (E33)
Dunkle Schatten (E32)
další epizody (4)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Speer a Hitler (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Ihr letzter Kunde (E30)
Lebende Ziele (E29)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
Der Verdacht (E27)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Das große Schweigen (E26)
Blutsbande (E25)
Kollege Mörder (E24)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Irrwege (S02E02)
Správná dvojka (TV seriál)
Kinderträume (E23)
Träume und Lügen (E22)
Der Mann, den ich hasse (E21)
2001 Správná dvojka (TV seriál)
Verraten und verkauft (E20)
Der schöne Tod (E19)
Kleine Fische, große Fische (E18)
další epizody (4)
2000 Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
Bankraub (E15)
Tödliche Rache (E14)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Braunauge (E13)
Die Natter (E12)
Der letzte Kampf (E11)
další epizody (4)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Das Bombenspiel (E09)
Auge um Auge (E08)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Frauen morden leichter (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Roter Schnee (E07)
Mordlust (E06)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Kopfjäger (E05)
Lautlose Geschäfte (E04)
Das Chamäleon (E03)
další epizody (5)
Správná dvojka (TV seriál)
Eins zu Eins (E05)
Mörderisches Wiedersehen (E04)
Kaviar Connection (E03)
1995 Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Smíšená dvouhra (E01)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Hallo Partner (E133)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Billig zu verkaufen (E121)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Um jeden Preis (E113)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
2003 Verkauftes Land (TV film)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)

Divadelní záznam

1988 Der Kaiser und der Schuster (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Die Superpauker (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky