foto

Viktor Sergačjov

  • nar. 24.11.1934
    Borzya, Zabajkalský kraj, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 26.2.2013 (78 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Weekend
2012 Ve jménu Marxe
2006 Den pobedy
2003 Těatralnyj roman (TV film)
2002 Prendimi l'anima
2001 Bremenskije muzykanty
1994 Master i Margarita
1993 Trockij
Vlčí smečka
1991 Otkrovenije Ioanna Pervopečatnika
1990 Arbatskij motiv (TV film)
1989 Kanuvšeje vremja
1987 Christiane
Etot fantastičeskij mir. Vypusk 12 (TV film)
Razorvannyj krug
1986 Na zlatom krylce siděli
1985 Něudobnyj čelověk
1984 Neviditelný
1983 Anna Pavlovova
Bezumnyj děň inženěra Barkasova (TV film)
1982 Kafedra (TV film)
Pohádka o putování
Uzavřené město
1981 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 4 (TV film)
Etot fantastičeskij mir. Vypusk 5 (TV film)
1980 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 3 (TV film)
Po dannym ugolovnogo rozyska
S ljubovju popolam
1979 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 1 (TV film)
Etot fantastičeskij mir. Vypusk 2 (TV film)
1978 Dar od zlého kouzelníka
Na konci sezóny
1977 Fantazii Věsnuchina (TV film)
Směšnyje ljudi
1976 100 gramm dlja chrabrosti
Ivan a Marie
Princezna na hrášku
Zlatonosná řeka (TV film)
1975 Begstvo mistera Mak-Kinli
Meňjaju sobaku na parovoz
Ztracená expedice (TV film)
1974 Prémie
1973 Cement (TV film)
Eta vesjolaja planeta (TV film)
Moja žizň (TV film)
1972 Stojanka pojezda - dve minuty (TV film)
1971 Šutitě?
1970 Karusel
V lazorevoj stepi
1969 Šlechtické hnízdo
1968 Zastávka ve stepi
1967 Kavárna Tři topoly
1966 Špatná anekdota
1965 Stroitsja most
Vremja, vperjod!
1963 Sotrudnik ČK

TV seriály

2010 Enigma (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Oficery 2 (TV seriál)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
Sčasťje po receptu (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Fors-mažor (S05E09)
2005 Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Děti Vaňjuchina (TV seriál)
KGB v smokinge (TV seriál)
Samaja krasivaja (TV seriál)
Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
2001 Sdvinutyj (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Čert lysyj (S01E07)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1996 Jermak (TV seriál)
1989 Ženščiny, kotorym povezlo (TV seriál)
1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)
Mjortvyje duši (TV seriál)
1973 Kortik (TV seriál)
1967 Štrichi k portretu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace