foto

Cornelius Schwalm

  • nar. 1967
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balón
2017 Blind & Hässlich
2016 Cesta snů
Die Blumen von gestern
Familie! (TV film)
Zwei Leben. Eine Hoffnung. (TV film)
2015 Wanja
2014 Láska šílená
Lži vítězů
Rico a Oskar, malí detektivové
2011 Mravenci putují různými cestami
Swans
2010 3
Das Rote Zimmer
2009 Pink
2008 Willkommen im Westerwald (TV film)
2006 Rauchzeichen
2005 Im Schwitzkasten
Kroky k nápravě světa
2002 Storno
2001 Kleine Kreise
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
1998 Wettlauf mit dem Tod - Das Geiseldrama von Gladbeck (TV film)

TV seriály

2009 Kobra 11 (TV seriál)
Spiknutí (S13E14)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Tödliche Wahl (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace